The Wanted -poikabändin tähti sairastaa parantumatonta syöpää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Wanted -poikabändin jäsen Tom Parker on paljastanut sairastavansa parantumatonta syöpää. Tähden mukaan hänellä on diagnosoitu glioblastooma, aivojen tukisolukossa esiintyvä aivokasvain.

Tom Parker kertoi OK! Magazine -lehdelle hakeutuneensa sairaalahoitoon kärsittyään kahdesta kohtauksesta kesällä. Sairaalassa tähdelle oli paljastunut kärsivänsä leikkauskelvottomasta aivokasvaimesta. Glioblastoomaa kuvaillaan yhdeksi vakavimmista kasvaimista, jota sairastavien elinaikaennuste on keskimäärin 12-18 kuukautta.

Parker jakoi Instagramissa viestin, jossa hän kertoi aikovansa vaimonsa kanssa etsiä mahdollisia hoitovaihtoehtoja ja lisätä ihmisten tietoisuutta vakavaa sairautta kohtaan. Miehen mukaan pariskunta haluaa suurunvalittelujen sijaan rakkautta ja positiivisuutta. Hän kertoo olevansa toiveikas, sillä joskus huonon ennusteenkin saaneet potilaat ovat eläneet vielä 10-15 vuotta.

Irlantilais-brittiläinen The Wanted nautti suosiosta 2010-luvun alussa hiteillään, kuten All Time Low ja Heart Vacancy. Yhtye ilmoitti jäävänsä tauolle vuonna 2014. Parker ja hänen vaimonsa Kelsey Hardwick paljastivat aikaisemmin tänä vuonna odottavansa toista lastaan.

 

View this post on Instagram

Hey guys, you know that we’ve both been quiet on social media for a few weeks and it’s time to tell you why. There’s no easy way to say this but I’ve sadly been diagnosed with a Brain Tumour and I’m already undergoing treatment. We decided, after a lot of thought, that rather than hiding away and trying to keep it a secret, we would do one interview where we could lay out all the details and let everyone know the facts in our own way. We are all absolutely devastated but we are gonna fight this all the way. We don’t want your sadness, we just want love and positivity and together we will raise awareness of this terrible disease and look for all available treatment options. It’s gonna be a tough battle but with everyone’s love and support we are going to beat this. Tom and Kelsey xxx @ok_mag

A post shared by Tom Parker (@tomparkerofficial) on