Big Brotheriin saapui yllättäen neljä uutta asukasta – vanhin 72-vuotias

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother Suomi -talo sai eilen neljä uutta asukasta, kun kittiläläinen Nona, helsinkiläinen Marjatta, kurikkalainen Vili ja hyvinkääläinen Julia astelivat taloon. Kaksi heistä vain viikoksi.

23-vuotias hyvinkääläinen Julia on tradenomin opinnoista ja poliisikoulusta haaveileva sinkku, joka asuu äitinsä ja veljensä kanssa ja työskentelee Prismassa. Juhlia on pelannut lentopalloa SM-tasolla 10 vuoden ajan.

35-vuotias Nona on kittiläläinen baarissa työskentelevä sinkku, joka työskentelee talvet Levillä ja kesät Helsingissä ja festareilla. Nona on asunut lapsena perheensä kanssa Floridassa.

72-vuotias Marjatta on helsinkiläinen eronnut yhden lapsen äiti, joka on tehnyt työuransa sihteerinä. Aktiivista eläkeläiselämää viettävä Marjatta harrastaa muun muassa kuntosalilla käymistä ja vapaaehtoisuutta seniorityössä.

27-vuotias kurikkalainen Vili on sinkku, jota miehen itsensä mukaan verrataan usein Mikko Leppilampeen. Vili työskentelee ravintola-alan yrittäjänä. Hänen perheellään on kahvila Seinäjoella ja mies itse pyörittää yökerhoa Kurikassa. Aiemmin Vili on ollut maajoukkuetason korkeushyppääjä.

BB-talon vanhoille asukkaille ei kerrottu tulokkaista mitään, joten yllätys oli melkoinen, kun he astelivat sisään yksi kerrallaan. Samassa lähetyksessä talosta poistui kaksi asukasta, kun Kati ja Sami passitettiin kotimatkalle. Kaikki asukkaat olivat äänestyksessä. Alkavalla viikolla kaksi tulokasta äänestetään ulos talosta.

Sunnuntaina myös Ellan ja Artun suhteeseen saatiin selvyyttä, kun heidän väleistään kysyttiin suoraan. Arttu myönsi olevansa ihastunut Ellaan ja Ellakin vastasi hieman samansuuntaisesti.