Seksiklubi järjestää mustan surman teemajuhlat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkissa sijaitseva luksus-seksiklubi Snctm on avoinna vain harvoille ja valituille. Koronarajoitukset ovat kuitenkin koskeneet myös ylellistä seksiklubia, joka on joutunut aikaisemmin tänä vuonna perumaan suunniteltuja orgioita ja muita tapahtumia.

Nyt Snctm-klubilla ollaan kuitenkin järjestämässä halloween-juhlia. Niiden teemana on ajankohtaisesti musta surma. Ruttoteemasta huolimatta klubilla pyritään Page Six -sivuston mukaan pitämään huoli siitä, ettei koronavirus pääse leviämään vieraiden keskuudessa.

Kaikkien vieraiden kuume tullaan mittaamaan, ja lisäksi heille tehdään 97 prosentin tarkkuudella toimivaksi mainostettu Quidelin pyyhkäisynäytetesti. Paikan päällä tulevat olemaan niin aseistetut vartijat kuin lääkäritkin. Klubin kapasiteettiä on myös laskettu vain 30 vieraaseen, joten aivan kenellä tahansa ei kutsuvierasjuhlin ole tälläkään kertaa asiaa.