Ashley Graham julkaisi alastonkuvansa – kuvasi itsensä ohimennen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Ashley Graham sai tammikuussa esikoisensa hänen aviomiehensä ohjaaja Justin Ervinin kanssa. Nainen on saanut faneiltaan paljon kiitosta siitä miten totuudenmukaisen kuvan hän on antanut sosiaalisessa mediassa äitiyden eri puolista. Nyt tähti julkaisi itsestään näyttävän alastonkuvan hänen Instagram-kanavalleen.

Ashley Graham julkaisi näyttävän selfie-kuvan, jonka hän nappasi itsestään suihkun jälkeen kylpyhuoneessa. Nainen otti itsestään peilin kautta kuvan, jossa hän on täysin alasti. Lavuaarin pöytätaso peittää juuri ja juuri naisen haarovälin, minkä lisäksi nainen peittää rintansa käsillään.

Ashley Graham on ollut aina hyvin ylpeä vartalostaan ja esitellyt sitä vapautuneesti kuvissaan kaikissa raskauden eri vaiheissa. Nainen julkaisi taannoin vaikuttavan videon myös raskausarvistaan, joita tähti kertoi rakastavansa. Video tuntui antavan lohtua monille naisille, joille on tullut raskausarpia ja jotka ovat olleet niiden vuoksi epävarmoja.

View this post on Instagram

nakie big girl 👋🏽

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on