Hollywood-näyttelijän vaimo ajautui syöksykierteeseen – elää kodittomana ja syö roskiksista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Loni Willison meni naimisiin Baywatchissa näytelleen Jeremy Jacksonin kanssa vuonna 2012. Pari eli pintaliitoelämää kutsuvierastilaisuuksineen ja julkkisten kanssa juhlien. Loni Willisonin alamäki alkoi neljä vuotta sitten.

Ensin mallinakin poseerannut nainen erosi aviomiehestään Jeremy Jacksonista. Sitten hän menetti päivätyönsä plastiikkakirurgian klinikalla, asuntonsa ja ajoneuvonsa. Hän oli päihdeaddikti ja kärsi mielenterveysongelmista. Nainen ajautui kadulle asumaan, The Sun uutisoi.

Muutama vuosi sitten Jeremy Jackson yritti etsiä ex-vaimoaan, mutta tuloksetta. Nyt hänet on löydetty Los Angelesin kadulta kodittomana. Nainen väittää, että tulee toimeen kerjäämällä ja syö suoraan roskiksista. Hänen omaisuutensa mahtuu ostoskärryihin.