Justin Bieber meikkasi Hailey-vaimonsa – lopputulos yllätti kaikki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber ja hänen vaimonsa malli Hailey Bieber ovat viettäneet viime aikoina tiiviisti aikaansa kahdestaan koronakriisin aikana. Nyt pariskunta on kuvannut bareMinerals-meikkibrändin kanavalle hauskan videon, jossa Justin Bieber pääsi kokeilemaan taitojaan maskeeraajana.

Hyväntuulisella YouTube-videolla nähdään miten 26-vuotias Justin Bieber meikkaa 23-vuotiaan vaimonsa Haileyn. Meikkaaminen lähtee vakuuttavasti liikkeelle kun Justin tietää, että pohjan tekeminen tulee aloittaa meikkivoiteesta, jota seuraa peitevoide.

Hailey neuvoo miestä välillä, mutta Justin Bieberillä tuntuu silti olevan yllättävänkin varmat otteet meikkaamisen suhteen. Toisinaan tähti kuitenkin kyseenalaistaa tuotteiden tarpeellisuutta. Hän ei ymmärrä esimerkiksi sitä minkä vuoksi kiiltoa lisätään nenän päähän ja poskipäihin. Lopputuloksesta tulee niin siisti, että vaimo itsekin yllättyy.