Kris Jenner: ”Sosiaalinen media on yksi syy Kardashianit-sarjan loppumiseen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin Kardashianit-televisiosarjan päättyvän. Nyt Kris Jenner paljastaa, että sosiaalinen media on yksi syy sarjan loppumiseen. Heidän kuvaamansa sisältö on kuukausia vanhaa verrattuna siihen, mitä sosiaalinen media pystyy reaaliaikaisesti tarjoamaan.

– Kun aloitimme ensimmäisen kerran, ei ollut Instagramia tai Snapchatia tai muita sosiaalisen median alustoja. Maailma on muttunut. Nyt on olemassa niin paljon mediasisältöä tarjoavia alustoja, että katsojan ei tarvitse enää odottaa neljää kuukautta jakson nähdäkseen. Pystymme tarjoamaan informaatiota reaaliajassa, Kris Jenner kertoi WWD-lehdessä.

Toisena sarjan lopettamisen syynä on E!-tuotantoyhtiön koronaviruksen takia tyrehtyneet kassavarat ja se, että perhe haluaisi kuvauksista enemmän palkkaa. Heidän edellinen sopimuksensa vuonna 2017 oli sadan miljoonan dollarin arvoinen. Sarja lopetetaan ainakin nykyisessä muodossa ensi keväänä 20 tuotantokauden ja 14 vuoden kuvaamisen jälkeen.