Tältä näyttää Unreal Engine 5 -pelimoottori – tarjoaa häkellyttävän realistisia pelielämyksiä

Digi Pelit · Tim Isokivi

Unreal Engine -pelimoottori on ollut käytössä lukuisissa suosikkipeleissä jo vuodesta 1998 saakka. Nyt sen luonut Epic Games on esitellyt Unreal Enginen tulevaa viidettä versiota.

Epic Gamesin julkaisemalla videolla Unreal Engine 5 -pelimoottoria esitellään reaaliajassa tulevalla Playstation 5 -konsolilla. Moottorin uudet Nanite ja Lumen -ominaisuudet tarjoavat kehittelijöitä entistä paremmat työkalut luoda yksityiskohtaisia ja realistisia pelialueita näyttävillä valaistuksilla.

Unreal Engine 5 -pelimoottorin tehokkuutta päästään ihastelemaan loppuvuodesta ilmestyvien Playstation 5 ja Xbox Series X -konsolien peleissä. Epic Games paljasti jo huippusuositun Fortnite-pelin uudella Unreal Enginellä toteutetun version lukeutuvan uuden sukupolven pelikonsolien ensimmäisiin julkaistaviin nimikkeisiin.