Facebook Dating -deittipalvelu laajenee myös Suomeen

Digi Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Facebook aloitti Yhdysvalloissa vuonna 2019 Facebook Dating -deittipalvelun, jonka avulla yhtiö on havitellut Tinderin kaltaisten toimijoiden apajille. Suomalaiset sinkut joutuivat kuitenkin odottelemaan sen rantautumista Eurooppaan.

Nyt Facebook on ilmoittanut laajentavansa deittipalveluaan Eurooppaan, mukaanlukien Suomeen. Facebook Dating etsii käyttäjälle seuraa kaverilistan ulkopuolelta hänen profiilissaan jakamiensa kiinnostuksenkohteiden, ryhmien ja aktiivisuuden perusteella. Kumppaniehdokkaiden kanssa on mahdollista käydä korona-aikana turvallisilla virtuaalitreffeillä.

Palvelussa voi myös lisätä Facebook-kavereista jo löytyviä henkilöitä salaisten ihastusten listalle. Mikäli myös ihastuksella on samanlaisia tunteita, ilmoittaa Facebook asiasta molemmille.

Facebook Dating on tarkoitettu täysi-ikäisille, ja kyseessä on yhteisöpalvelun valinnainen ominaisuus jonka käyttö ei näy ulkopuolisille. Yhtiö hehkuttaa palvelussa syntyneen tähän mennessä yli 1,5 miljoonaa matchia. Facebook Datingin oli alun perin tarkoitus saapua Eurooppaan jo ystävänpäivän tienoilla, mutta tuolloin lanseeraus peruttiin viime hetkellä.