Uusi sometrendi leviää – näin ihmiset ovat ikääntyneet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa leviää usein huvittavia haasteita, joihin moni lähtee innoissaan ottamaan osaa. Viime aikoina julkkiskaunottarista on julkaistu Instagramissa kuvia, joissa nähdään miten tähti on muuttunut esimerkiksi viimeisen 20 vuoden aikana. Yleensä kuvien tarkoitus on ollut osoittaa, että useat tähdet ovat nyt 40-vuotiaana vielä upeampia kuin 20-vuotiaana.

Näille julkkiskuvapareille on nyt syntynyt Instagramissa päinvastainen trendi. Ihmiset ovat alkaneet julkaisemaan sosiaaliseen mediaan nyt #glowdownchallenge -aihetunnisteella kuvia, joissa he näyttävät miten vuodet ovat heitä kohdelleet.

Kuvien tarkoituksena on osoittaa, että kaikki eivät ainakaan omasta mielestään parane iän myötä ulkonäöllisesti. Kuvien yhteydessä moni on kuitenkin osoittanut olevansa edelleen yhtä onnellinen ellei jopa onnellisempi kuin vanhoissa kuvissa, joissa näytti mielestään paremmalta.

https://www.instagram.com/p/CFvd7YVMzN0/