Camila Cabello on tyytyväinen muutettuaan hiustyyliään: ”Jo oli aikakin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fifth Harmony -nimisestä tyttöbändistä vuoden 2016 lopulla soolouralle lähteneen Camila Cabellon ura on lähtenyt todelliseen nousukiitoon. Tällä hetkellä nainen pitää esiintymisistään taukoa ollessaan karanteenissa Miamissa poikaystävänsä ja perheensä kanssa.

Camila Cabello on koko uransa ajan ihastuttanut pitkillä tummilla hiuksillaan ja etuhiuksilla. Nyt 23-vuotias Camila Cabello päätti kuitenkin uskaltaa viimein leikata hiuksensa hieman lyhyemmiksi. Tähti tuntuu ainakin itse olevan hyvin tyytyväinen omaan muutokseensa.

Camila Cabello julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia juuri leikatuista hiuksista. ”Pääsin neitsyydestäni lyhyiden hiusten suhteen”, tähti iloitsee. Laulaja kertoi kuvatekstissä, että hänellä on aina ollut pitkät hiukset, minkä vuoksi oli jo aikakin, että hänen olkapäänsä saavat tuntea pienen tuulenvireen.