Mies roikkui Trump Towerin ulkoseinällä – vaati päästä puhumaan presidentin kanssa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Chicagossa todistettiin sunnuntai-illasta odottamatonta näkyä. Trump International Hotel and Tower -pilvenpiirtäjän 16. kerroksen ulkoseinällä on roikkunut tuntikausien ajan noin parikymppinen, oman henkensä riistämisellä uhkaillut mies.

Palokunta ja poliisin SWAT-tiimi hälytettiin paikalle kello 17:27 paikallista aikaa. Seinästä roikkuneen miehen kerrotaan vaatineen puhumaan presidentti Donald Trumpille. Hän uhkasi hypätä alas, mikäli vaatimukseen ei vastattaisi.

Viranomaisten neuvottelut seinästä roikkuvan miehen kanssa ovat jatkuneet toistaiseksi jo tuntikausien ajan. Alapuolella sijaitseva Wabash Avenue on CBS Chicago -uutissivuston mukaan sittemmin tilanteen vuoksi. Moni silminnäkijä ehti kuitenkin ikuistaa näyn kuviksi ja videoiksi, jotka ovat sittemmin levinneet sosiaalisessa mediassa.