Time-lehti vaihtoi logonsa ensikerran lähes sataan vuoteen – kehottaa amerikkalaisia äänestämään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa valmistaudutaan kuumeisesti 3. marraskuuta järjestettäviin presidentinvaaleihin. Maan johtoon havittelevat istuva presidentti Donald Trump ja aikaisemmin Barack Obaman varapresidenttinä toiminut Joe Biden.

Viikottain ilmestyvä aikakauslehti Time on tehnyt vaalien alla ainutlaatuisen tempauksen. Lehden logo on tuoreen numeron kannessa muuttunut ensi kertaa sen lähes satavuotisen historian aikana. Time-tekstin sijaan kannessa nähdään nyt äänestämistä tarkoittva Vote-teksti.

Time-lehden mukaan harva tapahtuma tulee muokkaamaan maailmaa yhtä paljon kuin tulevien presidentinvaalien tulokset. Sen kunniaksi lehti päätti ensi kertaa historiansa aikana muuttaa logoaan. Tavoitteena on kehottaa amerikkalaisia käyttämään hyödykseen oikeuttaan äänestää vaaleissa.