Kim Kardashian yllätettiin syntymäpäiväjuhlilla – perheenjäseniltä myös sydämellinen onnitteluvideo

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian täytti 40 vuotta. Nainen oli suunnitellut itselleen ylellisiä syntymäpäiväjuhlia ja teettänyt niihin asunkin, mutta suunnitelmat tulivat kuitenkin muuttumaan koronaviruksen myötä. Perhe päätti silti pienemmällä porukalla yllättää tähden ja viettää syntymäpäiväjuhlia yhdessä.

Kim Kardashianin äiti Kris Jenner sisaruksineen järjesti naiselle yllätyksenä syntymäpäiväjuhlat jo kuukausia ennen tähden oikeaa syntymäpäivää. Juhliin oli kutsuttu Daily Mail -sivuston mukaan perheen lisäksi myös naisen lähimpiä ystäviä. Juhlat järjestettiin luultavasti Kardashianit-ohjelman kuvauksia varten niin varhain, mutta se tietenkin toimi vain apuna siinä, että naisella ei ollut juhlista mitään aavistusta.

Perhe oli päättänyt yllättää Kim Kardashianin myös suloisella onnitteluvideolla. Videolla Scott Disick, naisen sisarukset sekä äiti Kris Jenner toivottivat tähdelle hyvää syntymäpäivää. Jokainen ylisti vuorollaan sitä miten hyvä ihminen Kim Kardashian on, miten hieno äiti ja kuinka valtavan upealta hän nyt 40-vuotiaana näyttää.