Amatöörikirurgit pidätettiin – suorittivat kastraation asunnon pöydällä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kaksi Yhdysvaltojen Oklahomassa asuvaa miestä on pidetty laittoman kirurgisen vastaanoton ylläpitämisestä. He olivat operoineet 28-vuotiaan miehelle kastraation leikkaamalla hänen kivespussinsa irti kehosta.

Asiakas oli tavannut kotikirurgit nettisivuston kautta. Operaation suorittaneet miehet, Bob Lee Allen ja Thomas Evans Gates, olivat väittäneet omaavansa 15 vuoden kokemuksen kastraatioiden suorittamisesta. He kuitenkin paljastivat, että yksi potilaista oli menehtynyt haavan jäätyä avoimeksi leikkauksen jälkeen. Lisäksi Allen sanoi potilaalle syövänsä kivekset operaation jälkeen.

Valitettavasti pienessä asunnossa suoritettu toimenpide ei mennyt suunnitelmien mukaan ja potilas kärsi runsaasta verenvuodosta vielä seuraavana päivänä. Kotikirurgit suostuivat viemään hänet ensiapuun, mutta sanoivat heittävänsä miehen ruumiin autosta metsään, mikäli hän menehtyisi matkalla. Kirurgisen kivesten poiston suorittaneet myös painottivat, että mies ei saisi kertoa totuutta operaatiosta.

Vyyhti selvisi potilaan kerrottua tapahtumista sairaalassa. Poliisiraportin mukaan asunnon makuuhuoneesta löytyi pakastin, missä oli kiveksiä pakastepusseissa jäädytettyinä. Kotikirurgi Allen oli sanonut olevansa kannibaali, The Smoking Gun uutisoi.