Kurvikas Rita Ora muisteli kesää biksukuvilla – miesfanit riemastuivat näkemästään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on tehnyt menestyksekästä artistin uraa jo noin kymmenen vuoden ajan. 29-vuotias nainen on koronakevään ja -kesän ajan työstänyt maaseudulla tulevaa albumiaan. Laulaja on viihtynyt paljon myös näyttävissä uima-asuissa, joissa hän on usein kuvannut itseään.

Nyt Rita Ora julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kaksi kuvasarjaa, jotka olivat löytyneet hänen filmikamerastaan. Kuvista huokuu lämpö ja rentous, kun nainen sai koronan vuoksi kalenteristaan paljon tilaa itselleen ja näytti ottaneen joutilaisuudesta kaiken ilon irti.

Rita Ora poseeraa kuvissa erilaisissa bikineissä ja upeissa maisemissa. Osa kuvista on otettu Englannin maaseudulla ja osa tähden lomamatkoilta. ”Viekää minut takaisin. Lontoossa sataa”, tähti pyytää kuvatekstissään ja toivoo päiviinsä enemmän hellettä ja auringonpaistetta.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Part 2 on my film camera x summer 2020

Henkilön RITA ORA (@ritaora) jakama julkaisu