Paimion kypärävaras on saatu kiinni – nainen yritti myydä saalista netissä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lounais-Suomen poliisi kertoo ottaneensa kiinni kolmekymppisen naisen, jonka epäillään varastaneen Paimiossa mopoilijoiden kypäröitä. Naisen epäillään syyllistyneen useisiin mopokypärävarkauksiin lokakuun alussa Paimiossa.

Kypäriä vietiin nuorisotalo Tiilentuvan pihalta ja vanhan seurakuntatalon parkkipaikalta 2.-3. lokakuuta illalla. Lisäksi ajoneuvojen ohjaustangoissa säilytettyinä olleita kypäriä anastettiin Paimion lukion pihalta maanantaina 5. lokakuuta puolenpäivän aikaan.

Rikoksesta epäiltynä on paimiolainen nainen, joka yritti myydä kypäriä internetin myyntipalstalla. Tekoja tutkitaan näpistyksinä.Osa kypäristä on saatu jo palautettua takaisin omistajilleen. Mikäli mopokypäriä on vielä kateissa, asiassa voi olla yhteydessä Lounais-Suomen poliisiin numeroon 0295 446 175.