Nicole Kidman kielsi lapsiltaan somen – omat taidot eivät riitä valvomaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen Nicole Kidman on naimisissa kantrilaulaja Keith Urbanin kanssa. Pariskunta sai ensimmäisen yhteisen lapsensa Sunday Rosen vuonna 2008 Nashvillessä, ja kaksi vuotta myöhemmin he saivat sijaissynnyttäjän avulla Faith Margaret -nimisen tyttövauvan. Nyt lapset ovat kasvaneet esiteini-ikään.

Nicole Kidman ei anna lastensa käyttää sosiaalista mediaa, koska hänen omat taitonsa eivät riitä sen käytön valvomiseen. 53-vuotias Kidman on aiemmin kertonut, että ei käytä sosiaalisen median kanavia tai pikaviestinpalveluita yhteydenpitoon miehensä kanssa. Hän haluaa soittaa aina videopuhelun, jotta heidän välilleen ei synny väärinkäsityksiä erillään ollessaan. Nainen uskoo aidon kanssakäymisen voimaan.

Tyttäret ovat nyt 12 ja yhdeksänvuotiaita. Nicole käy vanhemman tyttärensä kanssa vääntöä sosiaalisesta mediasta, mutta aikoo pitää pintansa kiellon suhteen, hän kertoo Loose Women -ohjelman haastattelussa. Haastattelua on kuvailtu kokonaisuudessaan oudoksi ja etukäteen kuvatuksi ehkäpä juuri siitä syystä, että Kidman ei hallitse teknologiaa ja sen käyttämistä.

Kerroimme aiemmin, että Nicole Kidman on noussut kannustaa lapsiaan mielikuvitusmatkailemaan. Näyttelijätär vakuuttaa mielikuvituksen auttavan nykymaailman kiireessä ja paineessa olevia ihmisiä rauhoittumaan. Kun hetkeksi unohtuu haaveilemaan, voi mielen avulla karata pitkällekin matkalle täysin turvallisesti.