Alessandra Ambrosio palasi uimapukumalliksi – upeat kuvat verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähti on sittemmin jättänyt suositun muotitalon, mutta hän on kuitenkin jatkanut mallin töitä harvakseltaan eri muotitaloille.

Noin kuukausi sitten 39-vuotias kaunotar nähtiin Burberryn mallina uudessa mainoskampanjassa. Tällä kerralla Alessandra Ambrosio esittelee tyttömäisiä bikinejä, jotka ovat peräisin tähden omasta rantavaatemallistosta.

Mallikaunotar sädehtii pastellin sävyisissä narubikineissä upeaa merenrantaa vasten. Nainen istuu rantakeinussa ja taustalla näkyvistä huvimajoista päätellen kuvat on napattu naisen Malediivien matkalla, jolla hän oli perheensä kanssa. Alessandra Ambrosiolla on hänen miehensä Jamie Mazurin kanssa kaksi lasta, 12-vuotias tytär Anja ja kahdeksanvuotias poika Noah.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Dreams of sandy shores and summer escapes…. 💕🐚✨

Henkilön Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) jakama julkaisu