Kamera ikuisti Ferrari-onnettomuuden – ulkopuolisellekin oli lähellä käydä huonosti

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Satojen tuhansien eurojen arvoinen Ferrari 812 Superfast on nimensä mukaisesti nopea menopeli. 789 hevosvoiman moottorilla varustettu auto kykenee kiihtymään lähes 100 kilometrin tuntivaihtin alle kolmessa sekunnissa.

Ferrari 812 Superfastin kaltaiset urheiluautot eivät kuitenkaan sovellu parhaiten suurkaupunkien kaduill ajettavaksi. Tämä käy selväksi Lontoossa kuvatulla tuoreella videolla. Siinä kovaa vauhtia ajava Ferrari-kuljettaja on ylittämässä siltaa, kun hän menettää ajoneuvonsa hallinnan.

Kuljettaja törmää Ferrarillaan sillan aitaan, jolloin auton turvatyyny laukeaa. Paljon huonommin oli vähällä käydä lähellä ajaneelle pyöräilijälle. Hän nimittäin välttyi täpärästi kohti luisuneen urheiluauton yliajamaksi joutumiselta.