Khloe Kardashian sairastui koronavirukseen – tartunta pidettiin salassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mediassa on tämän vuoden aikana nähty toistuvasti otsikoita, joissa julkkikset ovat kertoneet sairastuneensa koronavirukseen. Nyt on käynyt ilmi, että myös realitytähti Khloe Kardashian on sairastanut koronan. Asia on pidetty tähän saakka salassa vaikka nainen on ollut jo pitkään parantuneena viruksesta.

Khloe Kardashian alkoi keväällä epäilemään saaneensa koronavirustartunnan, koska hänellä oli niin huono olo. Naisella oli flunssan kaltaisia oireita ja tähti kärsi kovista päänsäryistä, jotka olivat hänen mukaansa vielä hurjempia kuin migreenipäänsäryt. 36-vuotias perheenäiti pelkäsi pahinta ottaessaan koronavirustestin, ja hän oli oikeassa. Testi tuli takaisin positiivisena.

Khloe Kardashianin tartunta on pidetty noin puolen vuoden ajan salassa ja paljastettu vasta nyt tuoreissa Kardashianit-sarjan jaksoissa. Nainen parani taudista melko nopeasti, mutta muutaman päivän ajan hän voi todella huonosti ja vain makasi huoneessaan, oksensi ja tärisi kärsiessään sekä kuumista aalloista että vilunväristyksistä.