Liian todenmukaiset Halloween-koristeet – poliisit vierailleet talossa useita kertoja

Ohhoh! · Tim Isokivi

Monien yhdysvaltalaisten kotien pihoilla nähdään halloweenin alla teemaan liittyviä koristeluja. Erään Texasin Dallasissa asuvan taiteilijan kodin edustalla olevat koristelut ovat niin aidonnäköisiä, että ne ovat johtaneet jopa useisiin poliisin vierailuihin.

Steven Novakin kodin pihalla nähdään lukuisia aidonnäköisiä ja verisiä ruumiita. Pihamaalla on muun muassa moottorisahamurhan uhria ja kassakaapilla murskattua ruumista esittävät nuket. Miehen mukaan poliisit ovat saaneet niistä lukuisia ilmoituksia huolestuneiden ohikulkijoiden toimesta.

CBS 11 -uutissivuston mukaan naapurit ovat vahvistaneet, että karmivia koristeita saattaisi nopealla vilkaisuilla luulla todelliseksi rikospaikaksi. Vaikka halloween-koristeluiden vuoksi paikalle on jopa hälytetty poliisit, kertoo Novak ainakin osan naapureista ja heidän lapsistaan rakastavan niitä. Miehen mukaan hän suunnittelee vievänsä koristeluja ensi vuonna vielä nykyistä pidemmälle.