Ozzy ja Sharon Osbourne joutuivat luottokorttihuijauksen uhriksi – joku ylitti luottorajan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rocklegenda Ozzy Osbourne ja hänen The Talk -televisio-ohjelmaa nykyään juontava managerivaimonsa Sharon ovat joutuneet varkauden uhriksi. Joku on onnistunut käyttämään heidän luottokorttejaan rikollisin keinoin luottorajan ylitykseen saakka.

Sharon Osbourne kertoi The Talk -ohjelmassaan yrittäneensä ostaa syntymäpäivälahjaa pariskunnan 36 vuotta täyttäneelle Kelly-tyttärelle. Hänen luottokorttinsa ei kuitenkaan mennyt läpi. Sharonin epäilys heräsi, kun Ozzyn kortinkin ilmoitettiin ylittäneen luottorajan.

Luottokorttiyhtiöön soittaessa selvisi, että kortteja on käytetty kaupoissa joissa pariskunta ei ollut edes käynyt. Sharon totesi juontajaparilleen Evelle heidän joutuneen siis mitä ilmeisimmin luottokorttihuijauksen uhriksi. Tähden mukaan sotkua ei ole vielä onnistuttu kokonaan selvittämään, mutta tapauksen tutkinta on parhaillaan työn alla.