Sarah Jessica Parkerin esikoinen täytti 18 vuotta – äiti julkaisi ennennäkemättömiä lapsuuskuvia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Sarah Jessica Parker tunnetaan parhaiten hänen Carrie-roolistaan Sinkkuelämää-televisiosarjassa ja -elokuvissa. 55-vuotias tähti on myös perheenäiti, joka on kuitenkin pitänyt perhe-elämänsä melko yksityisenä koko uransa ajan.

Nyt Sarah Jessica Parker julkaisi ennennäkemättömiä kuvia esikoisestaan Jamesista, joka täytti 18 vuotta. Parker ei voi uskoa, että James on todella jo niin vanha, että hän voi äänestää näissä presidentinvaaleissa ensimmäistä kertaa. Tähti muisteli suloisten lapsuuskuvien kera pientä poikaansa ja ihailee samalla sitä millainen nuori mies Jamesista on tullut.

Sarah Jessica Parker on ollut naimisissa aviomiehensä Matthew Broderickin kanssa 23 vuotta. Heidän perheeseensä kuuluu kolme lasta, juuri 18 vuotta täyttänyt James ja sijaissynnyttäjän avulla maailmaan saatetut 11-vuotiaat kaksostytöt Tabitha ja Marion.