Parantumatonta aivokasvainta sairastavalle poikabänditähdelle lapsi: ”Hän on taistelija”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Wanted -poikabändin jäsen Tom Parker paljasti aikaisemmin lokakuussa traagisia uutisia. Hänellä oli diagnosoitu vaikea ja leikkauskelvoton aivokasvain, glioblastooma.

Tom Parkerin vaimo, Kelsey Hardwick, oli diagnoosin saamisen aikaan viimeisillään raskaana. Nyt Kelsey on synnyttänyt pariskunnan toisen lapsen. Uutisen paljasti julkisuuteen Tomin The Wanted -bändikaveri Max George ITV-kanavan Lorraine-ohjejlman haastattelussa.

– Juttelin hänen kanssaan eilen, ja hänellä menee hienosti. Kelsey synnytti heidän toisen lapsensa viime viikolla. Hän on taistelija. Tom tulee kyllä pärjäämään, Max George kuvaili.

Glioblastoomaa on kuvailtu yhdeksi vakavimmista kasvaimista, ja sitä sairastavien elinaikaennuste on keskimäärin 12-18 kuukautta. Parhaillaan sädehoidossa ja kemoterapiassa oleva Tom Parker on kuitenkin toiveikas tulevaisuutensa suhteen. Hiteistä kuten All Time Low ja Heart Vacancy tunnettu irlantilais-brittiläinen The Wanted nautti suosiosta 2010-luvun alussa, kunnes yhtye ilmoitti jäävänsä tauolle vuonna 2014.