Poliisipartio pysäytti epäilyttävän auton Espoossa – apukuskilta löytyi kattava kirjo huumausaineita

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Espoossa liikennettä valvonut Länsi-Uudenmaan poliisin partio pysäytti epäilyttävällä tavalla liikkuneen henkilöauton Juvanmalmin kohdalla keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Kuljettaja ajoi autoa sekä alkoholin että huumausaineiden vaikutuksen alaisena, ja autossa apukuskina olleelta henkilöltä löytyi yhteensä kymmeniä erilaisia huumausaineita ja tabletteja.

Kuljettajaa, jolla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta, epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Apukuskin paikalla olleen henkilön repusta löydettiin kattava arsenaali erilaisia huumaavia lääkkeitä, huumeita sekä huumausaineiden myyntiin soveltuvaa rekvisiittaa, kuten digitaalivaaka. Henkilöä epäillään tällä hetkellä huumausainerikoksesta ja lääkerikoksesta.

− Olemme tunnistaneet repusta useita huumaavia lääkeaineita, joiden lisäksi löytyi kasa vielä toistaiseksi tunnistamattomia lääketabletteja. Löydettyjen huumeiden joukossa oli esimerkiksi LSD-lappuja, kokaiinia ja amfetamiinia, kertoo tutkintaa johtava rikoskomisario Katja Rekola.