Helsingin Radisson Blu Royal valittiin Suomen parhaaksi bisneshotelliksi

Matkailu · Terhi Piiroinen

Radisson Blu Royal Hotel Helsingin Kampissa on valittu Suomen johtavaksi bisneshotelliksi World Travel Awards -äänestyksessä. Suomen johtavan bisneshotellin tittelistä vuonna 2020 kilpaili yhteensä yhdeksän hotellia. World Travel Awards -palkintoja on jaettu maailmanlaajuisesti jo 27 vuotta.

World Travel Awards -palkintojen joukossa ovat edustettuina maailman parhaat hotellit. Voittajat julkistettiin 2. marraskuuta.

– Radisson Blu Royal on pohjoismainen hotelli ytimiin asti. Täällä vieraat kohdataan silmien tasolta, ei alhaalta päin. Meidän tehtävämme on huomata vieraiden toiveet ja toteuttaa ne tinkimättä yksityiskohdista. Henkilökunta ei odota käskyjä vaan kyse on kokemuksen tuomasta taidosta ja ammattiylpeydestä. Riittävän hyvä ei ole tarpeeksi, kun halutaan tavoitella parasta, hotellinjohtaja Esko Rebstock kertoo.

Berliinissä kasvanut Rebstock on kartuttanut osaamistaan Saksassa, Hollannissa ja Sveitsissä kansainvälisissä luksusketjuissa kuten Kempinski ja Okura. Hotelliuransa Rebstock aloitti aulapoikana Berliinin legendaarisessa Adlon-hotellissa.

– Toimin Bonon autonkuljettajana ja kohtasin Dalai Laman ja kaikki Euroopan kuninkaalliset. Olin myös ovimiehenä, kun laulaja Michael Jackson esitteli vauvaansa huoneensa ikkunasta, kertoo Rebstock.