Jeffrey Epsteinin pahamaineinen luksuskoti tuhotaan – tilalle uusi kartano

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen liikemies Jeffrey Epstein kuoli tutkintavankeudessa ollessaan syytettynä alaikäisiin tyttöihin kohdistuneista seksuaalirikoksista vuonna 2019. Nyt Epsteinin pahamaineinen Floridassa sijaitseva koti aiotaan purkaa uuden rakennuksen tieltä.

Jeffrey Epsteinin uskotaan syyllistyneen lukuisiin seksirikoksiin Floridan Palm Beachilla sijaitsevassa kodissaan. Päällisin puolin näyttävää kotia yritettiin heinäkuusta saakka myydä 21,9 miljoonan dollarin hintaan, mutta synkän historiansa vuoksi se ei mennyt kaupaksi. Lopulta kiinteistökehittäjä Todd Michael Glaser osti tontin 18 miljoonalla dollarilla.

Glaserin tarkoituksena on TMZ-sivuston mukaan purkaa Epsteinin entinen koti ja rakennuttaa tilalle kokonaan uusi 1 300 neliön kartano. El Brillo Wayn luksusalueella sijaitsevalta tontilta avautuvat näkymät merelle sekä Tarponin ja Evergladen saarille. Se sijaitsee vain noin puolentoista kilometrin päässä nykyään Donald Trumpin omistamasta Mar-a-Lago -kartanosta, jossa sijaitsevat muun muassa kylpylä ja yksityinen golfklubi.