Pierce Brosnan ylisti Sean Connerya parhaaksi Bondiksi – 007-tähdiltä kunnianosoituksia mestarille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaiten valkokankaiden ensimmäisenä James Bondina tunnettu Sean Connery menehtyi viikonloppuna 90-vuotiaana. Nyt tähteä ovat muistelleet internetissä myöhemmin mestariagenttia esittäneet näyttelijät ja suositun elokuvasarjan tuottajat.

– Sir Sean Connery muistetaan Bondina ja niin paljon muuna. Hän määritteli kokonaisen aikakauden ja tyylin. Hänen valkokankaalla esittämää älyä ja charmia voitaisiin mitata megawatteina. Hän auttoi luomaan modernit kassamagneetit, Daniel Craig kirjoitti Twitterin virallisella James Bond -tilillä, lisäten toivovansa että Conneryn nykyisestä olinpaikasta löytyy golfkenttä.

– Sir Sean Connery, olit mahtavin James Bond minulle poikana ja myöhemmin miehenä, josta tuli myös James Bond. Loit pitkän elokuvallisen loiston varjon, joka tulee elämään ikuisesti. Näytit tietä meille, jotka seurasivat sinun ikonisissa jalanjäljissäsi. Jokainen mies vuoron perään katsoi sinua kunnioittaen ja ihaillen luodessamme omia tulkintojamme roolista, Pierce Brosnan kirjoitti Instagramissa.

– ”Nimi on Bond… James Bond” – hän mullisti maailman rajulla ja älykkäällä tulkinnallaan seksikkäästä ja karismaattisesta salaisesta agentista. Hän on ehdottomasti suurilta osin vastuussa elokuvasarjan menestyksestä, ja olemme hänelle ikuisesti kiitollisia, Bond-elokuvien tuottajat Michael G. Wilson ja Barabara Broccoli kuvailivat tiedotteessa.