Olivia Culpo julkaisi näyttävän biksukuvan – haluaa pois huutavan taaperon luota

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo nousi aikoinaan julkisuuteen kun hänet kruunattiin Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi. Kaunotar tekee edelleen mallin töitä, minkä lisäksi hän suunnittelee myös vaatteita ja tekee paljon yhteistyötä eri yritysten kanssa sosiaalisessa mediassa.

Olivia Culpo on saanut nauttia sukulaislastensa hoitamisesta viime viikkojen ajan kun hänen siskonsa lapsineen muutti väliaikaisesti saman katon alle. 28-vuotiaan Olivian sisko Aurora muutti taloon taaperonsa ja kahdeksanviikkoisen vauvansa kanssa siksi aikaa, että hänen taloaan remontoidaan. Naisen tuli viipyä lastensa kanssa viikon ajan, mutta yöpyminen onkin venynyt jo kolmiviikkoiseksi ja Olivia-tätiä on alkanut kyllästyttämään.

Olivia Culpo rakastaa siskonsa lapsia, mutta toivoisi kuitenkin saavansa jo oman rauhan takaisin. Tähti julkaisi seksikkään bikinikuvan Instagram-kanavallaan ja toivoi olevansa nyt ihanalla rannalla, jossa ei kuulisi huutavan taaperon ääntä.