Kanye West äänesti ensimmäistä kertaa presidentinvaaleissa – äänesti itseään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on äänestetty uutta presidenttiä. Monet julkkikset ovat myöntäneet, että eivät ole aiemmin vaivautuneet äänestämään, mutta tämä vuosi on tehnyt poikkeuksen. Myös presidenttiehdokkaana itse oleva räppäri Kanye West kertoo äänestäneensä ensimmäistä kertaa.

– Jumala on hyvä. Tänään aion äänestää ensimmäistä kertaa elämässäni Yhdysvaltain presidenttiä ja se tulee olemaan sellainen henkilö, kehen aidosti luotan…minä, Kanye West twiittasi.

Miehen presidentinvaalikampanja on keskittynyt uskontoon ja isänmaahan. Näyttelijä Jennifer Aniston sanoi äsken, että Kanye Westiä ei tulisi äänestää edes vitsillä, koska kyseessä on koko maan tulevaisuus. Julkisuudessa on seurattu 43-vuotiaan räppärin mielenterveysongelmia tänä vuonna.