Hulvaton tilanne uutislähetyksessä – haastateltavan lapsi harhaili kuvaan puhelin kädessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronakriisin myötä merkittävä osa televisiohaastatteluista on käyty videopuheluiden välityksellä. Haastateltavat istuvat usein lähetyksissään kotonaan, mikä voi johtaa yllättäviin ja koomisiin tilanteisiin.

MSNBC-uutiskanava haastatteli viikonloppuna Pennsylvanian osavaltion oikeuskansleri Josh Shapiroa. Shapiron keskustellessa haastattelijan kanssa presidentti Donald Trumpin väitteistä vaalivilpistä ilmestyi kuvaan yllättäen ylimääräinen henkilö. Kyseessä oli haastateltavan teini-ikäinen poika.

Teini oli niin keskittynyt älypuhelimeensa, ettei hän huomannut huoneeseen saapuessaan isänsä olevan keskellä valtakunnallisen televisiokanavan haastattelua. Lopulta Shapiron poika tajusi mitä oli tapahtumassa ja perääntyi pois huoneesta koomisella tavalla, tuijottaen koko ajan kameraa.