Demi Rose yläosattomissa – tiimalasivartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose pääsee malliuran puitteissa matkustelemaan paljon. Nainen julkaisee näyttäviä bikini- ja alusvaatekuvia mitä upeimmissa luksuskohteissa ympäri maailmaa. Viime viikot kaunotar on julkaissut aktiivisesti näyttäviä lomakuviaan Malediiveilta.

Tuoreimmissa otoksissaan Demi poseeraa yläosattomissa ja kommentoi kuviensa yhteydessä, että hän viihtyy parhaiten pelkässä ihossaan ilman vaatteita. Demin rohkeiden kuvien perusteella sitä ei ole lainkaan vaikea uskoa todeksi.

Moni on kiinnittänyt viime päivinä huomiota myös Demin kuvien upeisiin maisemiin. 25-vuotias Demi Rose on yöpynyt Malediiveilla upeassa luksusmajoituksessa, jonka Heritance Aarah on tarjonnut. Heritance Aarah tarjoaa yöpyjilleen yleiset puitteet. Asiakkaiden valittavana on sviittejä, ja eri kokoisia huviloita, jotka sopivat aina pariskunnista perheillekin saakka. Yöpyminen maksaa majoituksesta riippuen noin 850 dollarista aina 2.500 dollariin per yö.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Lost and I don’t need you to find me 💕

Henkilön Demi 🌹 (@demirose) jakama julkaisu