Glamourmalli Tekashi 6ix9inen musiikkivideolla – pelkät nonparellit vartalon peitteenä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli Blac Chyna esiintyy räppäri Tekashi 6ix9inen taannoisella TUTU-musiikkivideolla. Video nousi julkaisuhetkellään Youtuben trendaavien videoiden ykköseksi ja sitä katsottiin parin ensimmäisen päivän aikana yli 44 miljoonaa kertaa. Nyt videolla on jo 95 miljoonaa katselukertaa, eli 100 miljoonan raja lähestyy.

Vankilasta vapautettu Tekashi 6ix9ine on tehnyt vaarallista markkinointikampanjaa musiikkinsa eteen. Mies on kukkoillut pahamaineisille jengiläisille uutta albumia promotessaan. Hän on vieraillut muun muassa Chigacossa, New Yorkissa ja Los Angelesissa. Fanit ihmettelevät, miten vasikkana tunnettu mies on ylipäätään enää elossa. Muutama päivä sitten hänet siepannut mies tuomittiin oikeudessa 24 vuoden vankeusrangaistukseen.

Blac Chyna on toinen runsaasti mielipiteitä herättävä henkilö, joten hän sopii mainiosti Tekashin tuontantoon mannekiiniksi. Hän esiintyy TUTU-videolla alastomana. Strategiset paikat on peitetty nonparelleilla.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

TUTU 🌈🤑

Henkilön Blac Chyna💋 My Word 🤞🏾🎶 (@blacchyna) jakama julkaisu