Nuoren naisen kokkailu hämmentää TikTokissa – valmisti pihvin leivänpaahtimessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset jakavat omia reseptejään ja hyviksi havaittuja ruokavinkkejään sosiaalisessa mediassa ja omien verkkosivujensa kautta. Nyt eräs TikTok-käyttäjä on kuitenkin saanut aikaan kylmiä väreitä omilla kokkauksillaan, jotka näyttävät liian epäilyttäviltä edes maistettavaksi.

Mestarikokiksi itseään tituleeraava nuori nainen on saavuttanut TikTok-sovelluksessa suuren suosion erikoisilla ruoanlaittovideoillaan, joissa nähdään miten pekoni kypsyy suoristusraudan välissä ja kuinka nakit lämmitetään pyykinpesukoneessa. Hämmentävin ja monien mukaan myös ällöttävin naisen kokkailuista on pihvien valmistaminen leivänpaahtimessa.

Nainen asettelee videolla kaksi raakaa ja paksua pihviä leivänpaahtimeen ja paahtaa niitä niin kauan kunnes haluttu kypsyys on saavutettu. Sen jälkeen nainen kaataa pihvien päälle runsaasti valmiskastiketta suoraan pullosta. Naisen mukaan hän teki pihvit poikaystävälleen illalliseksi.

@itsmeju1iette

Cooking steak for my boyfriend ❤️🥩 #foryou #cooking #chef

♬ It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas – Perry Como & The Fontane Sisters – 🎄🎄🎄