Selena Gomez uuden muotijulkaisun kannessa – todellinen mallikaunotar

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusi muotiin ja kauneuteen keskittyvä julkaisu CR Fashion Book China on jatkoa aiemmin julkaistulle Japanin versiolle kyseisestä teoksesta. Kirjaan on koottu muotitrendejä, kauneusvinkkejä ja julkkisuutisia, ja julkaisun päätoimittajana toimii aiemmin Pariisin Voguen päätoimittajana työskennellyt Carina Roitgeld.

Artisti Selena Gomez sai kunnian toimia Kiinan ensimmäisen CR Fashion Book -julkaisun kansikuvatyttönä. Lehti sisälsi myös useampia upeita otoksia tähdestä, joka on puettu muun muassa Balenciagan yksityiskohtaiseen kukkamekkoon ja Maison Westerin mustavalkoiseen korsettiin.

Selena Gomez sai aiemmin fanit huolestumaan kun hänestä levisi kuvia, joissa hänet nähtiin tiputuksessa. Gomez on kuitenkin Daily Mail -sivuston mukaan vakuuttanut kaiken olevan kunnossa. Kyseessä oli ilmeisesti vain vitamiiniliuos, jota naiselle annettiin suoraan suonensisäisesti.