Huvipuisto tarjoaa taatusti epätyypillistä etätyöskentelymahdollisuutta – työpiste maailmanpyörässä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhä useammat ihmiset eri puolilla maailmaa työskentelevät koronatilantene vuoksi toimiston sijaan etänä kotonaan. Nyt Japanin Tokiossa sijaitseva huvipuisto tarjoaa etätyöläisille mahdollisuutta työskennellä taatusti ainutlaatuisessa miljöössä.

Yomiuriland tarjoaa etätyötä tekeville Amusement Workation -paketteja. Noin 15 euron hintaan vieraat voivat työskennellä uima-altaan vieressä sijaitsevissa kopeissa. Vielä erikoisempaa kokemusta etsiville tarjotaan mahdollisuutta työskennellä tunnin ajan maailmanpyörän wi-fi -yhteydellä varustetussa kopissa.

Työpäivän jälkeen vierailijat voivat CNN-uutissivuston mukaan rentoutua huvipuiston tavanomaisissa vetonauloissa, kuten vuoristoradassa, kummitustalossa, karting-radalla, kasvitieteellisessä puutarhassa ja lasersodassa. Liian jännittäviä laitteita on tosin syytä vältellä, sillä Japanin koronarajoitusten myötä huvipuistojen asiakkaita on kehotettu välttämään laitteissa huutamista ja kiljumista.