Candy Charmsin uimapuku pelkkää narua – vartalo kuin eroottisesta satuelokuvasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen aikuisviihdetähti Candy Charms esittelee ampiaisvyötäröään sosiaalisessa mediassa. Naisen muhkeat muodot ovat plastiikkakirurgien aikaansaannosta. Hän esittelee kurveja nyt asussa, jonka etuosa on pelkkää narua.

Lontoossa asuva Candy Charms kalastelee faneja maksulliselle sivustolleen. Hän on antanut makupalaksi kuvan, jossa uhkeat muodot on kääritty mustaan narubodyyn. Hän on kuin ihmiskarkki pullottavan povensa kanssa – aivan kuten nimi Candy antaa olettaa.

Nainen on kertonut avoimesti kauneusleikkauksistaan. Hänelle tehtiin viime vuonna rasvansiirto, jossa poistettiin hänen kehonsa rasvaa ongelma-alueilta ja siirrettiin sitä takamukseen. Candy Charmsin keho on hänen työpaikkansa, sillä hän tienaa itseään esittelemällä.