Hurja näky golfkentällä – valtava alligaattori löntysteli nurmella

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alligaattorit ovat melko yleinen näky Floridan soilla, ja toisinaan ne vaeltelevat myös ihmisasutuksen keskellä. Taannoin valtava matelija nähtiin Naplesissa sijaitsevalla golfkentällä.

Suurikokoinen alligaattori kuvattiin löntystelemässä Valencia Golf and Country Clubin nurmella. Matelija kuljeskeli kaikessa rauhassa golfkenttää pitkin Eta-hurrikaanin mukanaan tuoman sateen keskellä.

Alligaattorista otetut kuvat ja videot levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa. Osa epäili niiden jopa olleen väärennettyjä matelijan suuren koon vuoksi. Unilad-sivuston mukaan paikalliset ovat kuitenkin kertoneet kyseessä olleen tuttu näky golfkentällä jo vuosien ajan, ja alligaattoria kuvaillaan jopa ystävälliseksi ihmisiä kohtaan.