Kim Kardashian julkaisi videoblogin juhlistaan – biksukurveja, ökyjuhlia ja kyyneleitä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian vietti ylelliset 40-vuotissyntymäpäivänsä yksityissaarella, jonka sijaintia ei ole julkisesti kerrottu. Hän lennätti vieraat paikalle sen jälkeen kun heidät oli testattu koronaviruksen varalta. Nyt tähti on julkaissut noin seitsemänminuuttisen videoblogin matkasta.

Kim Kardashian julkaisi pitkän videon hänen Instagram-kanavallaan matkasta, joka näyttää unelmaisen täydelliseltä. Vieraat näyttävät rentoutuvan näyttävissä maisemissa ja siemailevat auringon alla drinkkejä seurustellessaan toistensa kanssa. Turvaväleistä lomalla ei näytetä murehtivan, koska ilmeisesti vieraat luottavat ottamiensa testien paikkansapitävyyteen.

Videolla nähdään myös millainen seikkailu valaiden vieressä uiminen on Kim Kardashianille ja Kendall Jennerille, joka tuntuu olevan erityisen pelokas vedessä suuren valaan lähellä. Blogiin on myös taltioitu hetki, jossa Kanye West paljasti lahjansa vaimolleen. Lahja oli hänen edesmenneen isänsä hologrammi, joka toivotti Kim Kardashianille hyvää syntymäpäivää.