Omistajan keksintö pitää kissan turvassa – lemmikki ei pääse pois parvekkeelta

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lämpimät kelit aiheuttavat päänvaivaa monille kissanomistajille. Parvekkeen ovea on vaikea pitää auki, mikäli sitä ei ole muutettu turvalliseksi lemmikeille.

Tuoreella viraalivideolla nähdään erään Yhdysvaltojen Georgiassa asuvan kissanomistajan hauska keksintö, jonka tarkoituksena on pitää kissa suojassa. Sen ansiosta normaalisti helposti parvekkeen aidan rakojen välistä mahtuva Jinx-kissa ei pääse vaeltelemaan vilkkaalle tielle.

Kissan valjaisiin on kiinnitetty hieman sitä leveämpi keppi. Sen ansiosta lemmikki ei mahdu kulkemaan parvekkeen kaiteen rakojen läpi. Keksintö ei ehkä miellytä Jinxiä, mutta ainakin se pitää kissan turvallisesti parvekkeen rajojen sisällä.