Borat-elokuvan tähti epäili koekuvauksia – luuli niitä ihmiskaupaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sacha Baron Cohen ei ole Borat-elokuvan tuoreen jatko-osan ainoa tähti. Hehkutusta on kerännyt myös Boratin tytärtä esittävä 24-vuotias bulgarialaisnäyttelijä Maria Bakalova. Nyt hän on paljastanut suhtautuneensa elokuvan koekuvauksiin ensin epäluuloisesti.

Borat Subsequent Moviefilm -elokuva pyrittiin toteuttamaan mahdollisimman salassa. Maria Bakalova kertoo vastanneensa näyttelijöitä hakeneeseen ilmoitukseen ja saaneensa kutstun koekuvauksiin Lontooseen. Hän kuitenkin ihmetteli, miksi bulgarialaisia näyttelijöitä etsittiin Hollywood-elokuvan keskeiseen rooliin.

– Projekti oli niin salamyhkäinen, että kyseenalaistin sen todenperäisyyden. Olin varma kyseessä olleen ihmiskauppatilanne. Sacha Baron Cohenin tapaaminen tuli yllätyksenä, sillä en odottanut sitä, Bakalova kuvaili New York Times -lehdelle.

Boratin tyttären koekuvauksissa kävi yli 600 näyttelijää, mutta lopulta Cohenin vakuutti Bakalovan kyky saada hänet itkemään. Borat Subsequent Moviefilm julkaistiin 23. lokakuuta Amazon Prime -suoratoistopalvelussa.