Nainen on Kim Kardashianin kaksoisolento – käyttänyt yli miljoona euroa ulkonäköönsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lontoossa asuva Chaly D.N. on kuin ilmielävä Kim Kardashian. Luksustyylin elämää rakastava nainen hassaa rahaa ulkonäköönsä ja muotiin. Hän ei halua tarkoituksella näyttää realitytähdeltä, mutta nykyajan kauneusihanne on luonut hänestä Kimin kopion.

Chaly herättää huomiota kaikkialla. Toinen kauneusleikkauksiin koukussa oleva lontoolainen London Oli on hänen hyvä ystävänsä. Kaksikkoa seuraa usein paparazzien lauma. Hän on käyttänyt ulkonäkönsä ylläpitämiseen yli miljoona euroa.

– En yritän näyttää häneltä, satumme ainoastaan näyttämään samalta. Haluan kuitenkin hankkia kaikki samanlaiset muotiluomukset kuin hänelläkin on. Lähipiirini on pyytänyt minua rajoittamaan tuhlailua, koska vedän kuulemma överiksi, Chaly kertoo.