Nicole Scherzinger paljasti kuumien biksukuvien salaisuuden – kuvien kanssa tietenkin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona toimiva laulaja Nicole Scherzinger täytti hetki sitten 43 vuotta. Tähti on julkaissut useita kuvia ja videoita, joissa nähdään miten hän treenaa poikaystävänsä Thom Evansin kanssa. Treeni näyttää todellakin purreen tähteen, koska nainen on elämänsä parhaassa kunnossa.

Nicole Scherzinger on julkaissut kesän aikana paljon näyttäviä bikinikuvia, joista käy ilmi, että kaunotar on viihtynyt kesän aikana paljon uimapuvussa kauniilla hiekkarannoilla ja uima-altailla. Nyt tähti julkaisi todella upeita kuvia, joissa hän esittelee vartaloaan leopardibikineissä.

Kuvissa tähti taivuttaa selkäänsä kaarelle maatessaan uima-altaan reunalla korostaen jokaista vartalonsa kurvia. Nicole Scherzinger kertoi kuviensa yhteydessä myös miten upeaan lopputulokseen on päästy. ”Vedä vatsa sisään, älä hengitä ja taivuta”, tähti kirjoittaa. Kaiken tämän lisäksi laulaja kertoo, että poseeratessa tulisi vielä näyttää luonnolliselta.