Scheana Shay paljasti lapsen sukupuolen – odottaa Brock Daviesin kanssa tyttöä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tumma näyttelijäkaunotar Scheana Shay tunnetaan parhaiten Vanderpump Rules -realitysarjasta, jossa naisen elämää on päästy seuraamaan jo seitsemän vuoden ajan. Nyt Scheana Shay on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden ja kertonut odottavansa ensimmäistä lastaan.

Scheana Shay odottaa esikoistaan poikaystävänsä Brock Daviesin kanssa. Nainen ilmoitti ilouutiset ystävilleen ja perheelleen juhlien muodossa. Juhlissa paljastettiin myös tulevan lapsen sukupuoli, jota kaikki vieraat pääsivät arvailemaan valitsemalla joko vaaleansinisen tai -punaisen hengityssuojan itselleen.

Scheana Shay paljasti tuoreessa videoblogissaan odottavansa tyttöä. Pariskunta on seurustellut noin vuoden ajan ja vaikuttaisi hyvin onnellisilta yhdessä. Tuleva lapsi on 35-vuotiaan Scheana Shayn ensimmäinen, mutta Brock Daviesilla on jo entuudestaan kaksi lasta, Eli-poika ja tytär Winter.

https://www.instagram.com/p/CHdai1bpEOk/