Ariana Grande auttaa kodittomia lemmikkejä – perusti oman eläinsuojan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen poptähti Ariana Grande tunnetaan suurena eläinten ystävänä. Tähdellä on itsellään lukuisia lemmikkejä, ja nyt 27-vuotias laulaja-lauluntekijä valmistautuu auttamaan eläimiä uudella tavalla.

Ariana Grande on paljastanut perustavansa Los Angelesiin oman eläinsuojan. Tähti jakoi Twitterissä 90-luvun Windows-grafiikan tyyliin tehdyn ilmoituksen, jossa hän mainosti Orange Twins Rescue -järestönsä tulevaa verkkosivua. Tähti kuvaili olevansa innoissaan ja ylpeä uudesta aluevaltauksesta.

Ariana Grandella on itsellään jopa 10 rescue-koiraa ja Piggy Smallz-niminen lemmikkiporsas. Hän on esitellyt niitä usein sosiaalisessa mediassa ja musiikkivideoillaan. Granden vuosi on ollut kiireinen, sillä hän julkaisi myös taannoin tuoreen Positions-albuminsa.