Lentokarttaan ilmestyi härski kuvio – lentäjät osoittivat tukensa maajoukkueesta tiputetulle jalkapalloilijalle

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäjän urheilumaailmassa on viime viikkoina kuohunut jalkapallotähti Artjom Dzjuban jouduttua tiputetuksi maajoukkueesta. Maajoukkueen kapteenina toiminut Dzjuba sai määräaikaisen pelikiellon internetissä levinneen videon vuoksi, jossa hän masturboi sängyllä.

Kaikkien fanien mielestä masturbointi ei ole riittävä syy pelikiellolle, ja Dzjuballe on osoitettu tukea erikoisillakin tavoilla. 11. marraskuuta lentotutkaan ilmestyi härski kuvio, jonka Moskovasta Jekaterinburgiin matkalla ollut Pobeda-lentoyhtiön kone oli piirtänyt kartalle. Lentoreitti muodosti kartalle ilmiselvän peniksen kiveksineen.

Venäläisen RT-uutissivuston mukaan Pobeda-lentoyhtiö kertoo tiedotteessaan tempauksen liittyvän todennäköisesti Dzjubaan, jonka tuomitsemista yhtiö kuvailee hulluksi. Venäjän federaation ilmaliikennevirasto on sittemmin aloittanut tapaukseen liittyvät tutkinnat.