Conan O’Brien lopettaa televisio-ohjelmansa – lähes 30 vuoden jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisillekin tuttu televisioisäntä Conan O’Brien on ilmoittanut lopettavansa nykyisen yöllä lähetetyn keskusteluohjelmansa. 57-vuotias televisiojuontaja kertoi lopettavansa TBS-kanavan esittämän Conan-ohjelman kymmenennen tuotantokauden jälkeen kesäkuussa 2021.

Mies ei ole kuitenkaan jäämässä kokonaan pois televisioruuduilta. Hän on solminut uuden sopimuksen HBO Max -televisiokanavan kanssa. Ohjelma siirtyy suoratoistopalveluun.

Conanin tähdittämää ohjelmaa on esitetty 28 vuotta, sillä hän esiintyi jo vuosina 1993-2009 NBC-kanavalla. Tällä hetkellä keskusteluohjelmaa tehdään neljä kertaa viikossa maanantaista torstaihin ja se esitetään iltaisin kello 23:00. Toiveissa on, että suomalaiset pääsevät myös seuraamaan Conania uudestaan yhtiön vaihtamisen jälkeen.