Free running -harrastajan hurja video – hukatun puhelimen etsinnästä seikkailu

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parkouria muistuttavan free runningin harrastajat eivät juurikaan hidastele, vaan pyrkivät pysymään jatkuvasti nopaessa ja ketterässä liikkeessä. Yksi lajin tunnetuimmista tähdistä on Jason Paul.

Jason Paulin ja Red Bullin yhteistyönä syntynyt tuore video on kuin alle seitsemään minuuttiin tiivistetty toimintaelokuva. Videon alussa Paul tiputtaa vahingossa puhelimensa kuvatessaan videota rakennuksen katolla. Hänen ei auta muu kuin käyttää taitojaan hyödyksi noutaa se.

Seuraa hurja seikkailu läpi Hampurin katujen ja kattojen. Hukatun puhelimen metsästys vie free running -taiturin toinen toistaan hurjempiin tilanteisiin, joissa hän voi esitellä kameralle näyttäviä taitojaan. Lopulta puhelin löytyy, ja stunttivideon kuvaaminen voi jatkua.