Kylie Jenner vatsa paljaana – poseerasi kolmen miljoonan dollarin Bugattinsa edessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supertähti Kylie Jennerillä on tällä hetkellä varaa kaikkeen mitä hän vain keksiikin itselleen haluta. Jennerin rakkaus kalliita urheiluautoja kohtaan syntyikin heti siltä seisomalta, kun naisen ensimmäiset miljoonat olivat tilillä ja ajokortti taskussa.

Kylie Jennerillä on nähty useita todella arvokkaita autoja. Tällä kerralla 23-vuotias kaunotar poseerasi Instagram-kuvissaan noin kolmen miljoonan dollarin arvoisen Bugattin kanssa. Tähden varallisuudeksi on arvioitu reilusti yli 900 miljoonaa dollaria, joten muutaman miljoonan arvoisen auton hankinta ei näytä naisen lompakkoa juurikaan painavan.

Kylie Jenner poseeraa autonsa edessä itsevarmasti harmaissa farkuissaan ja lyhyessä topissa, joka paljastaa naisen timmin vatsan. Nainen näyttää todella upealta kuvissaan, mutta monien huomio on kuitenkin kiinnittynyt täysin tähden kiiltävään ökyautoon.